Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods

Ocena: 0 (0 głosów)
Eighteen contributions from researchers discuss consumers' acceptance of genetically modified foods. A sampling of topics includes the predicted effects of both mandatory and voluntary labeling of GM foods in the US; a comparative analysis of consumer acceptance of GM foods in Norway and the US; and the roots of opposition to GMOs in France. Earlier versions of the papers were presented at the 2002 International Conference of the International Consortium on Agricultural Biotechnology Research.

Informacje dodatkowe o Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-0-85199-747-6
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods - opinie o książce

Inne książki autora
International Trade & Policies for Genetically Modified Prod
R. Evenson0
Okładka ksiązki - International Trade & Policies for Genetically Modified Prod

There are a number of controversial issues that surround agricultural biotechnology and genetically modified products. International trade and policies...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy