Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods

Ocena: 0 (0 głosów)
Eighteen contributions from researchers discuss consumers' acceptance of genetically modified foods. A sampling of topics includes the predicted effects of both mandatory and voluntary labeling of GM foods in the US; a comparative analysis of consumer acceptance of GM foods in Norway and the US; and the roots of opposition to GMOs in France. Earlier versions of the papers were presented at the 2002 International Conference of the International Consortium on Agricultural Biotechnology Research.

Informacje dodatkowe o Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-0-85199-747-6
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Consumer Acceptance of Genetically Modified Foods - opinie o książce

Inne książki autora
International Trade & Policies for Genetically Modified Prod
R. Evenson0
Okładka ksiązki - International Trade & Policies for Genetically Modified Prod

There are a number of controversial issues that surround agricultural biotechnology and genetically modified products. International trade and policies...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;
Virion. Legenda Miecza. Ona
Elfie, mamy problem!
Marcin Pałasz
Elfie, mamy problem!
Niepokorne
Sylwia Markiewicz
Niepokorne
Ja, diablica
Katarzyna Berenika Miszczuk ;
Ja, diablica
Noworoczne panny
Magda Knedler
Noworoczne panny
Kość niezgody
Monika Lech ;
Kość niezgody
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy