Co robicie w moim łóżeczku?

Tylko w książkach AMBERKA najmłodsi czytelnicy spotkają uroczych ponadczasowych bohaterów,którzy staną się ich wiernymi przyjaciółmi - narysowane łagodnymi,subtelnymi kolorami łagodne, subtelne postaci,które wzbudzą w dzieciach najlepsze emocje i nawyki.

Informacje dodatkowe o Co robicie w moim łóżeczku?:

Wydawnictwo: Amber
Data wydania: 2005-07-07
ISBN: 9788324119431
Tytuł oryginału: What Are You Doing in My Bed?
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Małgorzata Strzelec

Kup książkę Co robicie w moim łóżeczku?

Co robicie w moim łóżeczku? - opinie o książce

Avatar użytkownika - nataliastragowska
nataliastragowska
Przeczytane:2021-02-05, Ocena: 4, Przeczytałam,

Tym razem kolejna pozycja dla dzieci. Książeczka dotyczy tego, że obcy latek wchodzi do do domku i kładzie się w cudzym ciepłym łóżeczku. Następnie pojawia się 6 kotów, które są zdziwione, że śpi w ich lozeczku. Mały kotek zwany Śpioszkiem uważa, że 6 kotków nie zmieści się w legowisku. Udowadniają mu jednak, że jest inaczej. Za pozwoleniem pozostałych, Śpioszek dołącza do nich i razem idą spać. W pewnym momencie budzi ich pies Rex oburzony, że zajmują jego legowisko. Okazuje się, że w tej bajeczce nijak się ma powiedzenie : Jak 🐶 z 🐱 (pies z kotem) ;) wszyscy zmieścili się razem w legowisku i każdemu było ciepło ;) przyjemna książeczką dla maluszków, idealna jako bajeczka przed snem dla tych całkiem malutkich ;) przyznaję ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐/10 punktów ;)

Kyle
T.M. Piro