W promocji siła!
Dowiedz się, jak wykorzystać tę potęgę. Niezawodne techniki perswazji.
Skorzystaj ze skutecznych metod i trików przekonywania ludzi Taktyka wygrany-wygrany.
Poznaj sposoby na osiągnięcie obopólnych korzyści w negocjacjach Czasem mniej ważna jest treść...
Opanuj metody zwracania na siebie uwagi i zyskiwania rozgłosu Aktywne słuchanie.
Bądź rozmówcą, który spełnia oczekiwania swoich klientów

Konkurencja, twarde negocjacje, walka o klienta -- oto współczesny rynek. Sądzisz, że tylko najsilniejsi, najwięksi, najsprytniejsi mogą się na nim utrzymać? Oczywiście, że tak! A Ty jesteś przecież najpotężniejszy.

Przeczytaj tę książkę, a nic już nie będzie dla Ciebie takie, jak dawniej. Przeczytaj ją, a klienci staną się Twoimi największymi sprzymierzeńcami. Przeczytaj, a skuteczna sprzedaż będzie Twoją najsilniejszą bronią. To unikatowe kompendium porad, metod oraz rozwiązań -- sprawdzonych i skutecznych. Kierował się nimi J.T. Barnum, genialny biznesmen i przedsiębiorca, człowiek będący jednym z filarów współczesnego marketingu. Autor, Joe Vitale opowiada nam wspaniałe i ciekawe historie z życia Barnuma. W prosty i obrazowy sposób odkrywają one przed Tobą wszystkie tajemnice i sekrety będące kluczem jego wielkiego sukcesu.

Nauczysz się kierować swoją firmą tak, aby odnieść sukces bez względu na warunki rynkowe. Posiądziesz wiedzę i umiejętności, które pozwolą Ci na efektywne zarządzanie pracownikami. Dowiesz się, jak radzić sobie z przeciwnościami losu i obracać je na swoją korzyść. Zyskasz umiejętność przyciągania uwagi i zainteresowania ludzi Twoim biznesem. Przekonasz się, że warto mówić tak, aby Cię słuchano, i słuchać tak, by do Ciebie mówiono.

Tak naprawdę już jesteś mistrzem sprzedaży --
wykorzystaj tylko porady i wskazówki, które przyniosą Ci sukces!

Informacje dodatkowe o Co minutę rodzi się klient. Wykorzystaj 10 "pierścieni władzy" Barnuma - osiągnij sławę, fortunę i zbuduj imperium biznesowe:

Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: 2007-03-06
Kategoria: Poradniki

POLECANA RECENZJA

Kup książkę Co minutę rodzi się klient. Wykorzystaj 10 "pierścieni władzy" Barnuma - osiągnij sławę, fortunę i zbuduj imperium biznesowe

Co minutę rodzi się klient. Wykorzystaj 10 "pierścieni władzy" Barnuma - osiągnij sławę, fortunę i zbuduj imperium biznesowe - opinie o książce

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk