Nie ma nic lepszego niż tradycyjny sernik mamy. Warto jednak spróbować i chociaż raz przyrządzić jego inną wersję: pyszny sernik nowojorski czy o smaku toffi albo smakowitą tartę porzeczkowo-sernikową.
W tej książce znajdziemy ponad 40 nowatorskich - niemieckich i amerykańskich - przepisów na to klasyczne ciasto.
Sernik to już przeszłość, dzisiaj pieczemy cheesecake!
Wydawnictwo: inne
Data wydania: 2014-03-05
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 96
Najbardziej migoczące gwiazdy na piekarniczym firmamencie. Eleganckie miniaturowe torciki o niezwykłym uroku: babeczki pieczołowicie przybrane kolorowymi...
NAJSMACZNIEJSZE CIASTECZKOWE FANTAZJE ,,Zimny pies", najpopularniejsze ze wszystkich ciast herbatnikowych, budzi smakowite wspomnienia z dzieciństwa....
Chcę przeczytać,