Kręta ścieżka historii prowadziła słowiańskie krainy Europy Południowej przez najgorsze doświadczenia, na jakiś czas pozwalając jedynie na oddech ulgi i słoneczną radość życia. Po ostatnich zawieruchach wojennych znowu wrócił tu spokój i... turyści. Zatoki, zatoczki, półwyspy, wysepki, lazurowe morze. ciepły zmierzch, łagodna bryza, muzyka świerszczy - wybierzmy się do Chorwacji po słodkie leniuchowanie.

Informacje dodatkowe o Chorwacja oraz Jugosławia (Serbia oraz Czarnogóra), Słowenia, Macedonia, Bośnia i Hercegowina:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 1998 (data przybliżona)
Kategoria: Przewodniki turystyczne
ISBN: 83-87037-99-0

Kup książkę Chorwacja oraz Jugosławia (Serbia oraz Czarnogóra), Słowenia, Macedonia, Bośnia i Hercegowina

Chorwacja oraz Jugosławia (Serbia oraz Czarnogóra), Słowenia, Macedonia, Bośnia i Hercegowina - opinie o książce

Avatar użytkownika - iwona-w
iwona-w
Przeczytane:2015-06-18, Ocena: 5, Przeczytałam, 52 książki 2015,
Nieco już przestarzały przewodnik, jedna zawierający wiele cennych informacji turystycznych, mapki i plany.
Sekrety geniuszu
Opracowanie zbiorowe0
Okładka ksiązki - Sekrety geniuszu

Wydaje nam się, że typowy wynalazca to szaleniec z rozwianym włosem na głowie. Czy tak jest w istocie? Na łamach ,,Focusa" często piszemy o geniuszach...

Kodeks pracy. Nowy
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Kodeks pracy. Nowy

Podręczny format książki zawiera zaktualizowany Kodeks Pracy, który będzie wygodny dla czytelników....

Rok szarańczy
Terry Hayes