Oto nadchodzą Aniołowie Pana! Zwiastun Śmierci i Zwiastun Zniszczenia! Bez miłosierdzia unicestwili Sodomę i Gomorę, zgładzili Pompeje, siali zarazy w Europie. Oni patrzyli jak płonęło Chicago i jak wieże WTC waliły się w gruzy. Teraz znów tu są!
Strzeżcie się Aniołów Zagłady, gdy kroczą by wywrzeć swą pomstę na kananejskich sługach Baala.
Prawdziwi Bogowie, Stary Testament, Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego, mafia, sekty i oddziały antyterrorystyczne. Myślisz, że to mieszanka nie do połączenia? Nie tutaj!
45 lat temu zniesiono indeks ksiąg zakazanych. Gdyby tak się nie stało, "Cherem" już by tam był wpisany!
Wydawnictwo: Fabryka Słów
Data wydania: 2011-08-12
Tłumaczenie: brak
Na tle ogromu Wszechświata jesteśmy tylko nieistotnym pyłkiem Cała nasza historia, największe wynalazki, krwawe wojny, burzliwe rewolucje zamknięte...
Rodzi się nowa Moc. Zdolna mamić ludzkie umysły i rozpalać żądze. Jej aksamitne muśnięcie zostawia w sercu tylko mrok... I zaprawdę powiadam wam, zanim...
Przeczytane:2020-02-02, Ocena: 5, Przeczytałam, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2020, 26 książek 2020,
Bardzo dobra historia. Zakłamana historia, wojny bogów i ludzie.