Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I

Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3273-2
Liczba stron: 232

więcej

Kup książkę Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywności. Składniki żywności. Tom I - opinie o książce

Inne książki autora
Baw się i koloruj z Hugo cz. 22
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Baw się i koloruj z Hugo cz. 22

To nie jest zwykła kolorowanka. Starannie dobrane rysunki i zadania mają na celu rozwijanie umiejętności logicznego myślenia, wyrabiają spostrzegawczość...

Podróże marzeń Europa
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Podróże marzeń Europa

Książka prezentuje najpiękniejsze miejsca naszego kontynentu. To podróż przez ukraiński step, północnoeuropejskie tundry, śródziemnomorskie...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy