Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III

Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3276-3
Liczba stron: 244

więcej

Kup książkę Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III - opinie o książce

Inne książki autora
Kalendarz Caritas 2018
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Kalendarz Caritas 2018

„Kalendarz Caritas” na rok 2018. Publikacja zawierająca świadectwa miłosierdzia, wiele praktycznych informacji, a także rozbudowane kalendarium...

Profesjonalne zarządzanie
Praca Zbiorowa0
Okładka ksiązki - Profesjonalne zarządzanie

W podręczniku pokazano metody tworzenia praktycznych narzędzi niezbędnych menedżerowi do efektywnego zarządzania firmą i sprostania wyzwaniom, jakie niesie...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska
 Kalendarz adwentowy
Grzechy Południa
Agata Suchocka ;
Grzechy Południa
Stasiek, jeszcze chwilkę
Małgorzata Zielaskiewicz
Stasiek, jeszcze chwilkę
Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak
Biedna Mała C.
Sues Dei
Jakub Ćwiek ;
Sues Dei
Rodzinne bezdroża
Monika Chodorowska
Rodzinne bezdroża
Zagubiony w mroku
Urszula Gajdowska ;
Zagubiony w mroku
Jeszcze nie wszystko stracone
Paulina Wiśniewska ;
Jeszcze nie wszystko stracone
Zmiana klimatu
Karina Kozikowska-Ulmanen
Zmiana klimatu
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy