Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III

Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3276-3
Liczba stron: 244

więcej

Kup książkę Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III - opinie o książce

Inne książki autora
Atlas historii świata
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Atlas historii świata

,,Atlas Historii Świata" przedstawia najważniejsze momenty z historii ludzkości od roku 10 000 p.n.e. do dziś! Na kolejnych stronach książki czytelnik...

Hiszpański Profesor Pedro 6.0 Słownictwo (Płyta CD)
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Hiszpański Profesor Pedro 6.0 Słownictwo (Płyta CD)

Skuteczna nauka 8800 słówek i zdań System inteligentnych powtórek 18 różnorodnych typów ćwiczeń 7 godzin nagrań rodowitych Hiszpanów...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Reklamy