Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III

Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3276-3
Liczba stron: 244

więcej

Kup książkę Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III - opinie o książce

Inne książki autora
Najsłynniejsze obrazy
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Najsłynniejsze obrazy

Arcydzieła malarstwa ze wszystkich epok historycznych i ze wszystkich kontynentów - sylwetki sławnych malarzy - realia, w jakich powstawały ich...

Tańcowały dwa Michały
praca zbiorowa 0
Okładka ksiązki - Tańcowały dwa Michały

Tańcowały dwa Michały, jeden duży, drugi mały... Fragment książeczki dla najmłodszych....

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy