Okładka książki - Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III

Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III


Ocena: 0 (0 głosów)
Chemia żywności jest intesywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet zycie człowieka.

Informacje dodatkowe o Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III:

Wydawnictwo: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Data wydania: b.d
Kategoria: Popularnonaukowe
ISBN: 978-83-204-3276-3
Liczba stron: 244

więcej

Kup książkę Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Chemia żywnosci. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom III - opinie o książce

Inne książki autora
Przedszkole ze Smokiem Maciusiem dla pięciolatków.
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Przedszkole ze Smokiem Maciusiem dla pięciolatków.

Zadania ze smokiem Maciusiem to seria zeszytów edukacyjnych przeznaczona dla dzieci w wieku przedszkolnym. Dzięki specjalnie dobranym zadaniom...

Dalekie horyzonty. Antologia opowiadań science fiction
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Dalekie horyzonty. Antologia opowiadań science fiction

Zbiór oryginalnych, nigdzie do tej pory nie publikowanych opowiadań najwybitniejszych pisarzy SF. Utwory te są kontynuacją i uzupełnieniem wielotomowych...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy