Burn the Hell. Runda trzecia

Tom 3 cyklu Hell

Victoria ma już dość losu, który zgotował jej Shey. Chce się odciąć, zacząć wszystko od nowa. Problem w tym, że życie nie jest jak czysta kartka, a Clark trudno będzie zapomnieć o tym, co łączyło ją z Nathanielem.
Kiedy Nate ponownie pojawi się na drodze Victorii, ta będzie musiała wybrać: albo na zawsze zapomni o nim, albo pozwoli mu ją pochłonąć.

Informacje dodatkowe o Burn the Hell. Runda trzecia:

Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2022-09-28
Kategoria: Dla młodzieży
Kategoria wiekowa: 15-18 lat

Tagi: młodzieżowe Romans erotyczny

Kup książkę Burn the Hell. Runda trzecia

Burn the Hell. Runda trzecia - opinie o książce

Książka ta opisuje dalsze losy Vic, kiedy ponowie zaczyna spotykać się z Nate. Opisuje dobrze przyjaźń, jaką wielką darzą siebie bohaterowie. Pomimo wszystkich przeżyć albo właśnie dzięki nim ta przyjaźń jest idealnie opisana. Ponad to skomplikowane uczucia   i relacje gółnych bohaterów nadaje ciekawy klimat książce.

Ta książka ma szczególne miejsce w moim sercu. Jestem już na tyle długo z bohaterami, że odczuwam wszystko razem z nimi. Czekam aż będzie dobrze i wkoncu będą mogli być szczęśliwi. Jednak los ma dla nich inne plany i ciagle rzuca im kłody pod nogi. Historia ma w sobie wiele emocji. Złych i dobrych ale w sumie prowadzą one do jednego. Do uczucia które oboje wypierają przez co ta historia nie może się zakończyć.

Avatar użytkownika - LunitaIta
LunitaIta
Przeczytane:2023-03-16, Ocena: 6, Przeczytałem, 25 książek 2023,

Z każda częścią zakochuję sie w tej serii coraz bardziej

Ta seria jest tak toksyczna i wysysająca energię z człowieka jak relacja tych dwojga głównych bohaterów. I nie jest to obraza. Tak mnie wciągnęły losy tych ludzi, że nie mogę oderwać się od książki, mimo że to książka dla młodzieży a ja jestem już trochę poza tym czasem.

Fakt, zdarzają się momenty, które wołają o pomstę do nieba i są zwyczajnie w świecie przerysowane, sporo powtórzeń, które powodują opadanie rąk, dialogi czasami są nadęte i bez większego sensu ale pomimo tego, powieść ma jakiś potencjał i wzbudza zainteresowanie.

To taka odskocznia od rzeczywistości.

Bywają błyskotliwe teksty, ludzie mają swój charakter i nie są zbudowani z tego samego kawałka plasteliny.

Avatar użytkownika - Aggatta
Aggatta
Przeczytane:2023-03-12, Ocena: 5, Przeczytałam, 26 książek 2023,
Start a Fire. Runda pierwsza
Katarzyna Barlińska (vel Pizgacz vel P.S. Herytiera)0
Okładka ksiązki - Start a Fire. Runda pierwsza

Dotychczas znana pod pseudonimami P.S. Herytiera oraz Pizgacz, teraz autorka powraca z pierwszym tomem swojej bestsellerowej serii „Start a fire”...

Extinguish the Heat. Runda piąta
Katarzyna Barlińska (vel Pizgacz vel P.S. Herytiera) 0
Okładka ksiązki -  Extinguish the Heat. Runda piąta

Victoria próbuje zacząć zupełnie od nowa. Wyjeżdża z rodzinnego miasta Culver City i wraz z bratem znajduje swój cichy azyl w Maine. Nowy stan, nowy początek...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk