Bułgaria. Praktyczny przewodnik

Bułgaria to idealny miejsce na urlop. Możesz pojechać do któregoś z nowoczesnych kurortów i odpocząć na plaży albo, jak my zrobiliśmy, przemierzyć kraj z plecakiem, aparatem i przewodnikiem! To niezastąpiony towarzysz podróży po kraju pachnącym olejkiem różanym, smakującym rakiją i winem, gdzie na każdym kroku można zobaczyć zachwycające zabytki, niezbadane jaskinie i przede wszystkim uśmiechniętych i otwartych ludzi.

Informacje dodatkowe o Bułgaria. Praktyczny przewodnik:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2016-03-02
Kategoria: Przewodniki turystyczne

Kup książkę Bułgaria. Praktyczny przewodnik

Bułgaria. Praktyczny przewodnik - opinie o książce

Okładka ksiązki - Zaniedbanie i samozaniedbanie osób starszych. Medyczne i społeczne uwarunkowania

Praca została przygotowana przez lekarzy i socjologów z ogromnym doświadczeniem i dorobkiem naukowym z zakresu starości i starzenia się. Ich kolejną...

Okładka ksiązki - Wielka Księga Piechoty Polskiej (#6). 6 Dywizja Piechoty. 12,16,20 Pułk Piechoty

Wielka Księga Piechoty Polskiej to wyjątkowa seria dla każdego pasjonata historii! Po raz pierwszy w jednej serii dzieje przedwojennych pułków piechoty...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk