Brian Tracy i Doskonałe zarządzanie czasem

"Mistrzowskie wykonanie czegoś, czego w ogóle nie trzeba było wykonać, jest ni mniej, ni więcej, tylko marnotrawstwem czasu"

Najwyższy czas zostać władcą swoich dni

Boleśnie odczuwasz nieubłagany bieg minut? Zastanawiasz się, jak wiele szczytów czeka na zdobycie, jeśli tylko znajdziesz na to trochę czasu? Myślisz, że dane Ci było spróbować już wszystkiego? Poświęć chwilę na inspirujące spotkanie z Brianem Tracym i zyskaj zupełnie nowe spojrzenie na zarządzanie czasem. Od tego momentu każdej sekundy, każdego miesiąca i każdego roku będziesz doświadczać w pełni. Odzyskaj swoje życie i wypełnij je sukcesem, bogactwem, miłością i spełnieniem.

Złote myśli odmieniające każdy dzień. Orzeźwiające krople natchnienia. Zastrzyki siły i zapału. Mała książka o wielkiej motywacji.

Informacje dodatkowe o Brian Tracy i Doskonałe zarządzanie czasem :

Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: 2008-03-28
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Brian Tracy i Doskonałe zarządzanie czasem

Brian Tracy i Doskonałe zarządzanie czasem - opinie o książce

Brian Tracy0
Okładka ksiązki - Turbostrategia. 21 skutecznych sposobów na przekształcenie firmy i szybkie zwiększenie zysków

Cała wiedza biznesowa świata nie jest warta grosza, jeśli nie daje rezultatów. Mody w zarządzaniu i tajemnicze słowa pojawiają się i znikają, istnieje...

Potęga pewności siebie . Doskonałe wyniki w każdej dziedzinie życia!
Brian Tracy0
Okładka ksiązki - Potęga pewności siebie . Doskonałe wyniki w każdej dziedzinie życia!

Dlaczego niektórzy ludzie odnoszą większy sukces niż inni? Ponieważ są pewni siebie! - Jaki jeden wielki cel wyznaczyłbyś sobie, jeślibyś wiedział,...