Błękit metylenowy. Kompletny przewodnik

Książka Błękit metylenowy to najlepszy przewodnik, który pozwoli ci zrozumieć, co jest chorobą, a co nią nie jest, i jak używać błękitu metylenowego, aby odzyskać zdrowie.

W XX wieku dokonano wielu przełomowych odkryć naukowych, dzięki którym wiemy, że praktycznie wszystkie istniejące choroby mają podłoże metaboliczne, a poprawa funkcji mitochondriów komórkowych jest najszybszym sposobem na ich pokonanie.

Błękit metylenowy, początkowo używany jako barwnik do tkanin w przemyśle tekstylnym, jest jednym z najsilniejszych leków metabolicznych, jakie kiedykolwiek odkryto.

Dzięki poradnikowi Błękit metylenowy poznasz sekrety terapii niebieskim barwnikiem i sposoby na poprawę funkcjonowania mitochondriów, a tym samym podkręcenie metabolizmu.

Dowiesz się również, jak podnieść poziom energii, sprawność seksualną i zwiększyć płodność; poprawić funkcjonowanie mózgu, pamięć i kreatywność; złagodzić bóle oraz sprawić, żeby rany i urazy goiły się szybciej; pozbyć się depresyjnych myśli oraz wielu innych dysfunkcji.

Informacje dodatkowe o Błękit metylenowy. Kompletny przewodnik:

Data wydania: 2024-04-01
Kategoria: Medycyna i zdrowie
Tytuł oryginału: The Ultimate Guide to Methylene Blue
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Magda Bitner

Tagi: błękit metylenowy medycyna naturalna Medycyna alternatywna

Kup książkę Błękit metylenowy. Kompletny przewodnik

Baśka. Łobuzerka