Becoming. Dziennik motywacyjny, który pozwoli ci odnaleźć swój głos

,,Becoming. Dziennik motywacyjny, który pozwoli ci odnaleźć swój głos" to publikacja towarzysząca

książce Michelle Obamy ,,Becoming. Moja historia"

Dziennik zawiera intymne wprowadzenie Michelle Obamy oraz ponad 150 inspirujących pytań i cytatów, które współgrają z kluczowymi tematami w pamiętniku Obamy i które mają pomóc czytelnikom zastanowić się nad ich osobistą i rodzinną historią, ich celami, wyzwaniami i marzeniami oraz pomóc im zobaczyć co ich porusza i przynosi nadzieję oraz jaką przyszłość wyobrażają sobie dla siebie i swojej społeczności.

Michelle Obama pisze we wstępie: ,,Mam nadzieję, że użyjecie tego dziennika do zapisywania swoich doświadczeń, myśli i uczuć, ze wszystkimi ich niedoskonałościami i bez oceniania...Nie musimy pamiętać wszystkiego. Ale wszystko, co pamiętamy, ma wartość".

Dziennik ,,Becoming" ukaże się w ponad 20 krajach, w tym w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie, Wielkiej Brytanii, Australii, Nowej Zelandii, Republice Południowej Afryki, Indiach, Niemczech, Francji, Włoszech, Holandii, Hiszpanii, Portugalii, Brazylii, Szwecji, Norwegii, Danii, Finlandii, Tajwanie i Chinach, a wkrótce zostaną ogłoszone kolejne terytoria.

Informacje dodatkowe o Becoming. Dziennik motywacyjny, który pozwoli ci odnaleźć swój głos:

Wydawnictwo: Agora
Data wydania: 2019-11-19
Kategoria: Inne
Tytuł oryginału: Becoming. A guided jurnal for discovering your voice

Tagi: bóg biografie

Kup książkę Becoming. Dziennik motywacyjny, który pozwoli ci odnaleźć swój głos

Becoming. Dziennik motywacyjny, który pozwoli ci odnaleźć swój głos - opinie o książce

Becoming. Moja historia. Dla młodych czytelniczek i czytelników
Michelle Obama0
Okładka ksiązki - Becoming. Moja historia. Dla młodych czytelniczek i czytelników

Bestsellerowa autobiografia najbardziej lubianej Pierwszej Damy USA i cenionej liderki społecznej - teraz także w wersji dla młodzieży! Wspomnienia...

Becoming. Moja historia
Michelle Obama0
Okładka ksiązki - Becoming. Moja historia

W swoich wspomnieniach, pełnych głębokich refleksji i fascynujących opowieści, Michelle Obama zaprasza czytelników do swojego świata, opisując...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk