Bazgraki. Emocje. Kapitan Nauka

Bazgraki poznają emocje i rozwiązują łamigłówki!

W tym zeszycie znajdziesz różnorodne i angażujące zadania, które gwarantują długą zabawę! Łamigłówki wciągną cię w świat Bazgraków i ich szalonych pomysłów.

Poznaj emocje, które towarzyszą nam każdego dnia!

Co czują Bazgraki na spacerze? Która mina wyraża strach, a która radość? Co cieszy Rządka? Czego Gryzka się boi?

Do zeszytu dołączony jest pisak ścieralny, dzięki któremu można rozwiązywać zadania bez końca!

Kapitan Nauka to marka, która powstała dzięki rodzicom poszukującym mądrej, pełnej radości, ale i wymagającej rozrywki dla dzieci. Skupiamy się na zagadkach, grach, puzzlach i książeczkach, które uczą przez kreatywną zabawę i wspomagają rozwój dziecka.

Produkty Kapitana Nauki dostosowane są do potrzeb dzieci od narodzin do 11. roku życia. Stymulują rozwój kluczowych umiejętności, takich jak koncentracja, pamięć, spostrzegawczość, myślenie logiczne, kreatywność. Są świetną alternatywą dla smartfona czy komputera, a czas spędzony przy wspólnych rozgrywkach, w gronie rodziny lub rówieśników wzmacnia więzi i umiejętności komunikacyjne.

Informacje dodatkowe o Bazgraki. Emocje. Kapitan Nauka:

Wydawnictwo: Edgard
Data wydania: 2025-01-22
Kategoria: Inne

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Publikacje popularne dla dzieci i młodzieży Materiały edukacyjne Edukacja - matematyka nauki ścisłe i technika Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Bazgraki. Emocje. Kapitan Nauka

Czytanie sylabowe. Rysuję i zgaduję. Kapitan Nauka
Monika Sobkowiak0
Okładka ksiązki - Czytanie sylabowe. Rysuję i zgaduję. Kapitan Nauka

Czytanie sylabowe (5-8 lat) to zestaw edukacyjny (książka + karty) z bestsellerowej serii Rysuję i zgaduję zawierający aż 100 zabaw dla dzieci, które...

Zabawy logiczne. Rysuję i zgaduję. Kapitan Nauka
Monika Sobkowiak0
Okładka ksiązki - Zabawy logiczne. Rysuję i zgaduję. Kapitan Nauka

Rysuję i zgaduję. Zabawy logiczne (4-7 lat) to pakiet zabaw logicznych łączący atrakcyjne ilustracje oraz ciekawą fabułę opowiadającą o świecie zwierząt...

Biedna Mała C.
Elżbieta Juszczak