Baking Fundamentals

Ocena: 0 (0 głosów)
For courses in Introduction to Baking, Basic Baking and Pastry Skills and Professional Baking. Drawing on the authors' expertise, The Principles of Baking: Baking Fundamentals explores the basics of baking and pastry using real-life examples, learning activities, and four founding principles. Ideal for beginning students, it focuses on the basic principles behind formulas-ratios, sequence, time and temperature-and how thesefactors impact allquality-baked products. Divided into units, it begins with a historical sketch of the industry, offers a separate chapter on formula yields and baking math, and ends with interesting interviews and industry profiles. Rich with photographs and illustrations, it provides numerous hands-on exercises and shows how mastering a few basic concepts can yield thousands of signature recipes.

Informacje dodatkowe o Baking Fundamentals:

Wydawnictwo: angielskie
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-0-13-118351-3
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Baking Fundamentals

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Baking Fundamentals - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;
Virion. Legenda Miecza. Ona
Elfie, mamy problem!
Marcin Pałasz
Elfie, mamy problem!
Niepokorne
Sylwia Markiewicz
Niepokorne
Ja, diablica
Katarzyna Berenika Miszczuk ;
Ja, diablica
Noworoczne panny
Magda Knedler
Noworoczne panny
Kość niezgody
Monika Lech ;
Kość niezgody
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy