Inne wydania:

Każdy z nas ma swoich własnych duchowych pomocników, którzy chronią nas i bezpiecznie prowadzą przez życie. Warto zatem świadomie pracować nad utrzymywaniem związku z nimi. Ten poradnik wskazuje, jak to zrobić.

Dzięki wsparciu swych duchowych przewodników i aniołów stróżów możesz odnaleźć wewnętrzną siłę, przezwyciężyć uzależnienia, pokonać choroby, odpowiedzieć na ważne pytanie lub odkryć ukryte zdolności twórcze. Nie musisz wykazywać się wyjątkowymi zdolnościami parapsychicznymi ani intuicyjnymi, aby nawiązać bezpośredni świadomy kontakt ze swoimi przewodnikami.

Książka zawiera wskazówki, dzięki którym dowiesz się, jak:

odnaleźć cel życia z pomocą anioła stróża; odkryć sposoby pracy z archaniołami; zbadać związek pomiędzy przeszłym życiem duchowym a przewodnikami; samodzielnie przeprowadzić doświadczenia dotyczące duchowych przewodników i aniołów stróżów.

Poznaj niewidzialny świat duchowych pomocników i znajdź pocieszenie oraz inspirację. Pamiętaj, że nigdy nie jesteś sam!

Informacje dodatkowe o Anioły i duchowi przewodnicy. Jak nawiązać kontakt z niewidzialnymi pomocnikami?:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2024-09-18
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Spirit Guides & Angel Guardians

Tagi: Mistycyzm magia okultyzm

Kup książkę Anioły i duchowi przewodnicy. Jak nawiązać kontakt z niewidzialnymi pomocnikami?

Anioły i duchowi przewodnicy. Jak nawiązać kontakt z niewidzialnymi pomocnikami? - opinie o książce

Magiczne kryształy. Proste rytuały na szczęście
Richard Webster0
Okładka ksiązki - Magiczne kryształy. Proste rytuały na szczęście

Jeden kryształ - wiele możliwości! Zastanawiasz się, jak wprowadzić pozytywną energię do swojego życia? A może chcesz się dowidzieć, jak naprawić...

Jak przyciągnąć szczęście? 365 sposobów na to, aby los zawsze ci sprzyjał
Richard Webster0
Okładka ksiązki - Jak przyciągnąć szczęście? 365 sposobów na to, aby los zawsze ci sprzyjał

Czym jest szczęście? Jak przyciągnąć je do siebie lub jak poprawić jego jakość? Autor bestsellerowych poradników objaśnia, czym jest pomyślność...

Zły Samarytanin
Jarosław Dobrowolski ;