Anioł Łez Splecione Skrzydła

Zakończenie pięknej opowieści o miłości, która uskrzydla

Miłość jest jedną z najpotężniejszych rzeczy na świecie. W imię miłości człowiek jest w stanie zrobić wszystko, nawet przekroczyć swoje własne granice moralne.

Daniel przysięgał zrobić wszystko, by wrócić do Diany, a ona obiecała mu, że będzie czekała.

Diana i Daniel na co dzień posługują się fałszywymi imionami i lawirują na granicy kłamstwa i prawdy, by móc przetrwać w świecie sławy, mafii i gangów. Lata ciągłych pożegnań, kradzionych dni i tęsknoty zdają się zbliżać ku końcowi.

Oboje znają ryzyko i wiedzą z czym się wiąże powrót Daniela na stałe do Stanów, ale są gotowi na wszystko, byleby mimo przeciwnościom losu, znów być razem.

W pewnym momencie Daniel będzie musiał podjąć decyzję, której konsekwencje na zawsze wpłyną na przyszłość jego samego, Diany i Chrisa. Młody mężczyzna będzie miał szansę odzyskać swoją prawdziwą tożsamość i oczyścić swoje imię, ale cena może okazać się zbyt wysoka.

Książka dla czytelników powyżej osiemnastego roku życia.

Informacje dodatkowe o Anioł Łez Splecione Skrzydła :

Anioł Łez Splecione Skrzydła - opinie o książce

Avatar użytkownika - booksitsmypassio
booksitsmypassio
Przeczytane:2024-10-22, Ocena: 6, Przeczytałam,

Tytuł: Anioł Łez. Splecione Skrzydła.

Tom IV.

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

Opis książki:

Zakończenie pięknej opowieści o miłości, która uskrzydla

" Kocham cię i wiedz, że jeśli chcesz to zrobić i skażą cię na te trzy lata, ja będę czekała. Tyle, ile będzie trzeba. Będę cię odwiedzała z Chrisem tak często, jak nam na to pozwolą. Będę go codziennie upewniała, że go kochasz. Że do nas wrócisz... A gdy wrócisz, zrobisz to jako ty, Daniel Williams, i będziesz w końcu całkowicie wolny. "

Historia Diany i Daniela to najpiękniejsza historia miłosna, jaką przeczytałam.

Historia pełna emocji, wzruszeń, nadziei, trudnych decyzji i konsekwencji.

Zwroty akcji, które napędzają fabułę i sprawiają, że książkę czyta się bardzo szybko i z zapartym tchem.

Ich historia, pokazuje ile jesteśmy w stanie znieść i zrobić dla najbliższych.

Miłość i poświęcenie, obietnice i niebezpieczeństwo. W końcu przychodzi ten czas, kiedy trzeba stawić czoła konsekwencją, ale czy cena nie będzie za wysoka?

Bardzo polubiłam się z bohaterami i ciężko mi się z nimi rozstać.

Historia pisana z kilku perspektyw okazała się być idealnym pomysłem na wciągnięcie się w fabułę. A zakończenie histori sprawi, że niejedna łezka zakręci się w oku.

Miłość, która uskrzydla, jest jedyna w swoim rodzaju i warto o nią walczyć, właśnie takiej miłości Wam życzę.

Gorąco polecam.

Dziękuję wydawnictwu za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #ewelabook #polskiebookstagramy #bookstagrampl

Layla Wheldon Editio Red Helion

Dance, sing, love. Choreografia uczuć
Layla Wheldon0
Okładka ksiązki - Dance, sing, love. Choreografia uczuć

Livia Innocenti przekonała się na własnej skórze, jak przewrotny potrafi być los. Po wielu trudnych przeżyciach dziewczyna powoli rozpoczyna nowe...

Dance, sing, love. W rytmie serc
Layla Wheldon0
Okładka ksiązki - Dance, sing, love. W rytmie serc

Po tragicznym wydarzeniu na lotnisku Livia Innocenti na długo straciła zdrowie i pełną sprawność - kariera tancerki stanęła więc pod znakiem zapytania...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;