Alfabet miłości

Niebezpieczna przygoda, zmysłowa namiętność i humor. „Romantic Times Book Reviews” Marlowe jest piękna jak szlachetnie urodzona dama, lecz daleko jej do salonowych manier. Zna tylko mroczne zaułki Londynu i niebezpiecznych ludzi. Czasem jednak powraca do niej mgliste wspomnienie z dzieciństwa i imię – Elizabeth... I nagle ktoś wita ją tym imieniem. Marlow to zaginiona przed laty córka markiza. Odnajduje ją słynny detektyw i przywozi do swego brata, hrabiego Dane. Prosi, by zaopiekował się Elizabeth, dopóki on sam nie wróci z jej rodzicami. Hrabia niecierpliwie czeka, aż brat uwolni go od kłopotu. Ale jego nieobecność się przedłuża, a towarzystwo równie nieokrzesanej, co urzekającej dziewczyny staje się coraz bardziej podniecające… SHANA GALEN to bestsellerowa autorka wydawanych na całym świecie romansów historycznych wypełnionych zmysłowością, przygodą, pędzącą akcją i poczuciem humoru. Jej powieści zdobywają najważniejsze nagrody, m.in. RITA Award, i znajdują się w Top 10 list bestsellerów „New York Timesa”. Czytelniczki uznają je za najlepsze romanse z epoki regencji, nagradzając najwyższymi miejscami w Amazonie. Najnowsza powieść Alfabet miłości została nominowana do RITA Award.

Informacje dodatkowe o Alfabet miłości:

Wydawnictwo: Amber
Data wydania: 2016-07-14

Kup książkę Alfabet miłości

Alfabet miłości - opinie o książce