33 rady jak przeprowadzić udaną prezentację

Przeprowadzanie prezentacji to umiejętność, która przydaje się każdemu, zarówno w życiu osobistym, jak i zawodowym. Niestety, nie nauczono nas tego w szkołach, dlatego większość ludzi boi się przemawiać publicznie. Kiedy po raz pierwszy otrzymujemy zadanie zaprezentowania jakiegoś zagadnienia, jesteśmy przerażeni i nie mamy pojęcia, co robić. Nie wiemy, gdzie szukać materiałów, jaką formę nadać naszej prezentacji, a przede wszystkim jak sprawić, żeby wszyscy słuchali nas z zaciekawieniem od początku do samego końca.

Jeżeli nie opanowałeś jeszcze sztuki publicznego przemawiania, zajrzyj do tej książki. Znajdziesz w niej mnóstwo cennych rad i wskazówek, które podpowiedzą Ci, jak przygotować prezentację, jak ją rozpocząć i przeprowadzić, a także jak zdobyć zainteresowanie słuchaczy i przekonać ich do swoich racji. Już wkrótce występy publiczne przestaną być dla Ciebie przykrym obowiązkiem i zaczną przynosić Ci prawdziwą radość.

Dowiedz się, jak przygotować strukturę prezentacji. Naucz się korzystać z przedmiotów pomocniczych. Poznaj triki najlepszych krasomówców. Zapomnij, co to trema. Opanuj sztukę argumentacji.

Okiełznaj żywe słowo i zostań oratorem swoich czasów.

Informacje dodatkowe o 33 rady jak przeprowadzić udaną prezentację:

Wydawnictwo: Onepress