10 projektów w cyfrowej ciemni fotograficznej

Poznaj techniki obróbki zdjęć

Wykorzystaj filtry i efekty Photoshopa Usuń niedoskonałości ze zdjęć Podkreśl walory fotografii

Wykonanie zdjęcia aparatem cyfrowym jest dopiero początkiem procesu, którego wynikiem jest zapierająca dech w piersiach fotografia. Dzięki nieograniczonym możliwościom cyfrowej obróbki możemy udoskonalić zdjęcie, usunąć z niego niepotrzebne elementy, a także połączyć dwa zdjęcia w jedno. Jednak efekty specjalne to nie wszystko --możemy także uwypuklić to, co chcieliśmy pokazać na naszej fotografii i podkreślić walory plastyczne zdjęcia.

Czytając książkę "10 projektów w cyfrowej ciemni fotograficznej" poznasz praktyczne zastosowania narzędzi oferowanych przez Photoshopa. Nauczysz się obrabiać cyfrowe zdjęcia wydobywając z nich to, co uważasz za najpiękniejsze. Nie znajdziesz tu opisów funkcji Photoshopa i znaczenia ich parametrów. Dowiesz się natomiast, w jaki sposób możesz wpływać za ich pomocą na wygląd zdjęcia a także rozwiniesz swój warsztat i wypracujesz własny styl.

Stwórz cyfrowe arcydzieła.

10 projektów w cyfrowej ciemni fotograficznej - opinie o książce

Joker. Część I: Pociąg do zmian
Marek Górecki0
Okładka ksiązki - Joker. Część I: Pociąg do zmian

Joker to satyryczno-filozoficzna opowieść o ludziach poddanych silnym wpływom grupy i tłamszących własne JA, byle tylko zdobyć dobrą pozycję w hierarchii...