Kuchenne rewolucje - restauracja "Nusma". Jak wypadnie rewolucja w Lęborku?

Data: 2023-11-23 17:50:02 | Ten artykuł przeczytasz w 3 min. Autor: Danuta Awolusi
udostępnij Tweet

W ostatnim odcinku programu Kuchenne rewolucje Magda Gessler zajrzała do Łodzi, gdzie powstało najlepsze miejsce z burgerami w mieście! A kto dzisiaj potrzebuje pomocy mistrzyni?

Magda Gessler, prowadząca program "Kuchenne rewolucje" w mieście Lębork fot. TVN mat. prasowe x-news

Kuchenne rewolucje: Nusma – opis. Co się wydarzy? 

W Lęborku Mirek od osiemnastu lat prowadzi swoją restaurację. Pomagali mu rodzice. Najpierw była kawiarnia, a potem pojawił się lokal z obszernym menu. Ostatnio właściciel ma jednak problem z pracownikami, dlatego Mirek jest i kucharzem, i kelnerem, i szefem. 

Czytaj również: Kuchenne rewolucje - restauracja "Burger i Spółka". Jak wypadnie rewolucja w Łodzi?

Rodzice cały czas ratują finansowo biznes syna, ale obawiają się, że dłużej nie dadzą rady. Na pomoc zostaje więc wezwana Magda Gessler. Musi nauczyć Mirka, jak być samodzielnym. Jej zdaniem liczenie na wsparcie rodziców jest fatalnym pomysłem. 

Kuchenne rewolucje: Nusma – gdzie i kiedy obejrzeć odcinek?

Premierowy odcinek programu Kuchenne rewolucje: Nusma można zobaczyć w czwartek, 23 listopada 2023 o godzinie 21.35 na antenie telewizji TVN.

Czytaj również: „Velvet” – popularna hiszpańska telenowela ponownie w TVP!

Jeśli nie zdążyliście zobaczyć programu w telewizji, odcinek jest już dostępny na platformie Player.pl

Kuchenne rewolucje: Nusma – gdzie to?

Nusma - a już teraz Śledź Ten Bar - znajduje się w Lęborku, przy ulicy Staromiejskiej 1. Magda Gessler uznała, że lokal będzie serował pyszne dania ze śledzia! 

Kuchenne rewolucje: Nusma – menu

W Śledź Ten Bar goście kochający śledzie poczują się, jak w raju. Na start dostaną ptysia z kremem ze szprotek. Nie zabraknie tatara ze śledzia, śledzia w musztardzie, sosie BBQ, z jabłkiem. Na gorąco zjemy zupę z wędzonych ryb. 

Czytaj również: „Kuchenne Rewolucje”: Bistro Kolorowe smarowane sznytki w Tarnowie. Kanapkarnia z nietypowymi pastami

Miłośnicy mięsa mogą liczyć także na tatar z polędwicy wołowej. 

Kuchenne rewolucje: Nusma – czy rewolucja się udała?

Po powrocie do lokalu Magda Gessler nie kryje swojego zadowolenia. Prawie wszystko okazuje się być pyszne, a dekoracje bardzo atrakcyjne i ciszące oko. Tylko tatar pozostawia trochę do życzenia. 

Bardzo dobre. Śledź w musztardzie CUDOWNY. 

komentuje z uznaniem. Tym samym rewolucja zostaje zaliczona na piątkę z minusem. 

Czytaj również: Kuchenne Rewolucje: Bar Przystanek Italia – menu, ceny, gdzie jest?

Jestem dumny - opowiada właściciel, który cieszy się z tak pozytywnej oceny. 

Tagi: kuchenne rewolucje, programy reality show, kulinarne,

REKLAMA

Zobacz także

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeżeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
Recenzje miesiąca
Upiór w moherze
Iwona Banach
Upiór w moherze
Jemiolec
Kajetan Szokalski
Jemiolec
Pożegnanie z ojczyzną
Renata Czarnecka ;
Pożegnanie z ojczyzną
Sprawa lorda Rosewortha
Małgorzata Starosta
Sprawa lorda Rosewortha
Szepty ciemności
Andrzej Pupin
Szepty ciemności
Gdzie słychać szepty
Kate Pearsall
Gdzie słychać szepty
Bądź tak po prostu
Ewelina Dobosz ;
 Bądź tak po prostu
Góralskie czary. Leksykon magii Podtatrza i Beskidów Zachodnich
Katarzyna Ceklarz; Urszula Janicka-Krzywda
Góralskie czary. Leksykon magii Podtatrza i Beskidów Zachodnich
Zróbmy sobie szkołę
Mikołaj Marcela
Zróbmy sobie szkołę
Pokaż wszystkie recenzje