Kto | Post |
---|---|
|
2011-01-03 22:06:07
W dniu dzisiejszym kilkarotnie próbowalam skorygować zamieszczoną kolejną część opowiadania. Niestety pomimo informacji, iż opowiadanie zostało poprawione, poprawki się nie dokonały. Zaznaczam, że kilkarotnie ponawiałam próby ... bez skutku. Proszę o pomoc. |
|
2011-01-08 18:44:56
Proszę spróbować dziś problem powinien ustąpić ! |
|
2011-01-10 20:28:19
Bardzo dziękuję za pomoc i odpowiedź. Już wszystko ok. Pozdrawiam - Barbara |
|
|
|
2011-05-01 18:52:44
Cierpliwie czekam na efekty. Zgłosiłam grzecznie mailem problem dosyć dawno, zgodnie z instrukcją Administratora i niestety nawet słowa odpowiedzi. Nadal moje części opowiadania są częściami opowiadań autora o nicku Lidziak. |
|
2011-05-03 20:15:04
Zrobiono, następny razem proponujemy zrobić nowy tom i przepisać wszystkie rzeczy do niego, chodź mamy nadzieje że więcej takie usterki nie będzie. Pani Barbaro jedyne co pozostało poukładać dobrze opowiadania w tomu ! |
|
2011-05-03 20:57:39
Kilka dni temu wysłałam wiadomośc do redakcji z prośbą o usunięcie błedu w opisie ksiażki, która dodałam. Zamiast opisu ksiązki został dodany komentarz do wiersza uzytkowniczki Esti. Piszę ponownie o tym na forum, ponieważ opis nadal nie został zmieniony, jak również nie otrzymałam odpowiedzi na zgłoszony bład od redkacji. Chciałabym rowniez ponowić pytanie o usunięcie komentarzy uzytkowniczki Kasandry83 spod mojego wiersza "Na pokuszenie", komentarze były analizą mojego utworu i w zaden sposob nie łamały regulaminy portalu, a jednak bez mojej wiedzy zostały usunięte. Dziwi mnie ten fakt, było również widać, że akceptuje wypowiedzi Kasandry83. Jestem zaskoczona ostatnio widocznym działaniem administracji...Pozdrawiam R.A. |
|
2011-05-10 21:44:52
Dziękuję za zlikwidowanie pomieszania moich opowiadań z opowiadaniami innego autora. Niestety nadal nie do końca został naprawiony błąd. Moje opowiadania (części od I do X) pt. "Tak jest lepiej" stanowiły części tomu pt. Wiedziałeś. Teraz zostały przpisane jako części do tomu pt. "Tak jest lepiej część VI" i niestety nadal nie da się dopisać innego tytułu tomu. Tak więc bardzo proszę o pomoc we właściwym uporządkowaniu kolejnych części w tomie pt. "WIEDZIAŁEŚ".Z pozdrowieniami dla administracji wortalu - Barbara " |
|
2011-05-19 11:47:40
Pani Barbaro u nas niema problemu z zakładanie tomów i przypisywaniem ich do opowiadań, proszę dokładnie opisać gdzie jest problem. My próbowaliśmy taką ścieżkę, wejść w opcje tomy, stwórz nowy tom, wracamy do edycji opowiadań i zmieniamy tom na właściwy, po przypisaniu wszystkich tomów układamy je w odpowiedniej kolejności. |
|
2012-03-11 11:55:14
Przez kilka ostatnich dni próbowałam poprawić błędy w moim opowiadaniu "Bestia" i dzisiaj w opowiadaniu "Klątwa zazdrosnej czarownicy", wyświetlił mi się komunikat, że poprawki zostały naniesione, ale po wyjściu z korekty, wszystko wróciło do porzedniej formy. Błędy cały czas są, pomimo tego, że kilka razy próbowałam je poprawiać. Czy mogliby państwo coś z tym zrobić? |
|
2012-03-11 13:51:51
Kliknęłaś zapisz, na dole ? |
|
2012-03-11 14:29:48
Tak, za każdym razem klikałam na zapisz, wyświetlał się komunikat, że poprawiono opowiadanie, a kiedy opuściłam korektę okazało się, że nic się nie zapisało. |
|
2018-08-10 16:00:24
Witam, mam pytanie odnoście edycji opowiadania. Opowiadanie jest ukryte. Zanim je opublikuje chciałam je dokładnie sprawdzić, bo różnie to bywa (źle wstawione przecinki, spacje itd. czasem tak mam po opublikowaniu- nie wiem czemu). |
|
2018-11-18 12:24:17
Problem powinnien być już rozwiązany, proszę sprawdzić jeszcze raz. Jak nie działa proszę podać nazwę opowiadania. |
|
2018-11-18 21:12:01
@art_roxana Kolega @Nektrus zapomniał Cię oznaczyć w odpowiedzi – sprawdź, proszę, czy udało się nam rozwiązać problem :) |