Kuchenne rewolucje - restauracja "Stary Młyn". Czy w Łomży będzie można w końcu zjeść dobre pierogi?

Data: 2023-05-18 18:00:01 | Ten artykuł przeczytasz w 4 min. Autor: Danuta Awolusi
udostępnij Tweet

Na antenie telewizji TVN oraz w serwisie Player.pl ruszyła właśnie wiosenna edycja programu Kuchenne rewolucje. Magda Gessler po raz kolejny ratuje polskich restauratorów i uczy, jak dobrze karmić ludzi. Jakie emocje i smaki czekają nas w najnowszym odcinku? 

Magda Gessler, prowadząca program "Kuchenne rewolucje" w mieście Łomża. fot. East News / mat. prasowe x-news

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – opis. Co się wydarzy? 

 Łomża to miejscowość wyjątkowo urokliwa i mocno turystyczna. Na Starym Rynku Rafał prowadzi pierogarnię o nazwie Stary Młyn. Początkowo biznes szedł genialnie, a właściciel robił świeże pierogi, które bardzo smakowały lokalsom. Wkrótce otworzył także dwie filie. Inflacja sprawiła, że musiał je zamknąć. 

Czytaj również: Kuchenne rewolucje - zaskoczenie! Magda Gessler po raz drugi przeprowadza rewolucję w restauracji "Grande Cozze"

Dzisiaj Stary Młyn nie serwuje już jedzenia, które przyciąga tłumy, a przychody są małe. Również pracownicy zarabiają żenująco niską stawkę. Magda Gessler spróbuje przywrócić temu miejscu dawną świetność. 

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – gdzie i kiedy obejrzeć odcinek?

Premierowy odcinek programu Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn można zobaczyć w czwartek, 1 lutego 2024 o godzinie 21.35 na antenie telewizji TVN.

Czytaj również: Czarna Pantera – Król może być tylko jeden.

Jeśli nie zdążyliście zobaczyć programu w telewizji, odcinek będzie dostępny na platformie Player.pl

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – gdzie to?

Restauracja Stary Młyn pod nową Malowane Pierogi znajdziecie w Łomży, przy ulicy Stary Rynek 22. Miejsce to serwuje pierogi w różnych odsłonach. 

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – menu

Magda Gessler uznała, że restauracja dalej będzie podawać pierogi. I to najlepsze! Bo to pierogi kolorowe za sprawą nietypowych farszów, inspirowane smakami całego świata: Marrakesz, z mięsem, sycylijskie, ruskie. 

Czytaj również: Kuchenne rewolucje - restauracja "Voila". Czy w Krakowie przyjmą się francuskie smaki?

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – czy rewolucja się udała?

Po powrocie Magda Gessler była bardzo zadowolona z efektów. Pierogi są wyborne, inne, pachnące, całkowicie odmienne. Dobrze doprawione.

Pyszne, soczyste, wyjątkowe!

oceniła mistrzyni z zadowoleniem. 

Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn – książki

Poszukujecie historii pełnych smaków i przepisów, równie smacznych jak w programie Kuchenne rewolucje: restauracja Stary Młyn? Koniecznie przejrzyjcie książkę kulinarną Wegetariańska Sycylia. Przepisy pełne słońca! Publikacja Loluise Malmros Manfrinato to autentyczne, włoskie przepisy - Sycylia na talerzu!  

Książkę w dobrej cenie kupić można poniżej:

Tagi: kuchenne rewolucje, programy reality show, kulinarne,

REKLAMA

Zobacz także

Musisz być zalogowany, aby komentować. Zaloguj się lub załóż konto, jeżeli jeszcze go nie posiadasz.

Reklamy
Recenzje miesiąca
Upiór w moherze
Iwona Banach
Upiór w moherze
Jemiolec
Kajetan Szokalski
Jemiolec
Pożegnanie z ojczyzną
Renata Czarnecka ;
Pożegnanie z ojczyzną
Sprawa lorda Rosewortha
Małgorzata Starosta
Sprawa lorda Rosewortha
Szepty ciemności
Andrzej Pupin
Szepty ciemności
Gdzie słychać szepty
Kate Pearsall
Gdzie słychać szepty
Góralskie czary. Leksykon magii Podtatrza i Beskidów Zachodnich
Katarzyna Ceklarz; Urszula Janicka-Krzywda
Góralskie czary. Leksykon magii Podtatrza i Beskidów Zachodnich
Zróbmy sobie szkołę
Mikołaj Marcela
Zróbmy sobie szkołę
Siemowit Zagubiony
Robert F. Barkowski ;
Siemowit Zagubiony
Pokaż wszystkie recenzje